Ons team

Filip De Bock

Filip De Bock

Filip De Bock, beter bekend als 'Bockske'. Bijzondere interesses: wondzorg, complexe problematieken, coördinatie van de zorg. Brandstof: 2 chocoladekoeken en ne cola om de dag te starten. En een suikerbrood voor onder de baan, als het eens een echt zware dag is. Ontspanning: work hard, play hard! Niet in de zetel liggen in 't weekend, maar afspreken met vrienden, de wereld (culinair) ontdekken, plezier maken en ook een beetje den hof en de vijver onderhouden.

Hendrik Vande Cauter

Hendrik Vande Cauter

Hendrik Vande Cauter. Bijzondere interesses: de patiënt in zijn totale context, palliatieve zorg en (ook al lijkt het tegenstrijdig, 't is soms een schone mix): onderbroekenlollen. Brandstof: liters cola en af en toe ne Fortimel. Ontspanning: Voetbal met hoofdletter. Die van Volkegem voorop, maar 't mag ook van een hoger niveau zijn. Verder genieten van zijn prachtige kleindochter Moon en zoals het een echte vent betaamt: een beetje den hof en de vijver onderhouden.

An Van Hove

Beter bekend als ons Anneke. Een zeer ambitieuze dame en ondernemend aangelegd met passie voor het vak. Vaak is ze op stap met haar trouwe 4-voeter, Juul. Complexe casussen en cliënten met multiculturele achtergrond schrikken haar zeker niet af. Houdt van uitdagingen en af toe eens een culinair hoogstandje. Als grote droom het levenswerk van de 2 mannen te mogen verderzetten.

Vicky Christiaens

Vicky Christiaens

Vicky, uit Mater. Kenmerken: vrolijk, energiek, een levensgenieterke. Laat haar collega's zien dat ze voor geen vent moet onderdoen. Ontspanning: quality time met Daan, haar zoontje van 6. Ze houdt van sporten en laat zich graag verwennen.

Lise Waeterloos

Lise Waeterloos

Lise, altijd opgeladen Duracell. Bijzondere interesses: werkt op spoed in Zottegem, en heeft nergens schrik voor. Een fijne verschijning, maar een ferme madam. Technisch heel sterk, en met oog voor detail. Ontspanning: koken voor vrienden en familie, een hart voor dieren.