Ons team

Filip De Bock

Filip De Bock

Filip De Bock, beter bekend als 'Bockske'. Bijzondere interesses: wondzorg, complexe problematieken, coördinatie van de zorg. Brandstof: 2 chocoladekoeken en ne cola om de dag te starten. En een suikerbrood voor onder de baan, als het eens een echt zware dag is. Ontspanning: work hard, play hard! Niet in de zetel liggen in 't weekend, maar afspreken met vrienden, de wereld (culinair) ontdekken, plezier maken en ook een beetje den hof en de vijver onderhouden.

Hendrik Vande Cauter

Hendrik Vande Cauter

Hendrik Vande Cauter. Bijzondere interesses: de patiënt in zijn totale context, palliatieve zorg en (ook al lijkt het tegenstrijdig, 't is soms een schone mix): onderbroekenlollen. Brandstof: liters cola en af en toe ne Fortimel. Ontspanning: Voetbal met hoofdletter. Die van Volkegem voorop, maar 't mag ook van een hoger niveau zijn. Verder genieten van zijn prachtige kleindochter Moon en zoals het een echte vent betaamt: een beetje den hof en de vijver onderhouden.

An Van Hove

Beter bekend als ons Anneke. Een zeer ambitieuze dame en ondernemend aangelegd met passie voor het vak. Vaak is ze op stap met haar trouwe 4-voeter, Juul. Complexe casussen en cliënten met multiculturele achtergrond schrikken haar zeker niet af. Houdt van uitdagingen en af toe eens een culinair hoogstandje. Als grote droom het levenswerk van de 2 mannen te mogen verderzetten.

Lien Callens

Lien Callens

Lien, zorgt graag en kan putten uit enige (werk)ervaring. Mama van 2 tieners. In de beginjaren gewerkt op neurologie, vervolgens jaren op psychiatrie. Eerlijke communicatie en kort op de bal spelen is wat ze zo waardeert bij Precura. Onder het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ wordt de beste zorg gegeven. Ze houdt van genieten, wandelen in mooie omgevingen in betekenisvolle compagnie

Delphine Ingelbeen

Delphine Ingelbeen

Delphine, afkomstig uit Waregem en een toegewijde verpleegkundige die met passie werkt binnen ons team. Met haar ervaring als Spoedverpleegkundige en Parkinsonverpleegkundige gaat ze nu haar verdere carrière uitbouwen binnen Precura. In haar vrije tijd kan je Delphine vooral terugvinden aan de zee waar ze haar het liefst laat omringen door haar familie en vrienden. Daarnaast heeft Delphine haar hart verloren in Afrika, waar ze meermaals op vrijwilligerswerk gaat.

Amber

Amber

Amber, een jong veulen met een hart voor zorg. Afkomstig uit Zingem. Ze werkt in het UZ Gent met als referentiekader urologie, gynaecologie en plastische heelkunde. Complexe wondzorg is volledig haar ding en ze is altijd te vinden voor een babbeltje. Het allerliefste is ze omringd door de mensen die haar het dierbaarst zijn, familie en vrienden.

Lise Waeterloos

Lise Waeterloos

Lise, altijd opgeladen Duracell. Bijzondere interesses: werkt op spoed in Zottegem, en heeft nergens schrik voor. Een fijne verschijning, maar een ferme madam. Technisch heel sterk, en met oog voor detail. Ontspanning: koken voor vrienden en familie, een hart voor dieren.